L’Efecte amb els centres educatius

Ets un centre educatiu? Descobreix tots els recursos que posem a la teva disposició per introduir matèries de conscienciació mediambiental al teu pla de formació.

Recursos interactius per aprendre sobre l'aigua al teu ritme

Dins el nostre compromís amb les persones i amb el medi ambient, des de L’Efecte Blau volem contribuir a que rebis la millor formació sobre la importància de l’aigua en la nostra vida i pel nostre planeta, mentre et diverteixes i gaudeixes. A continuació et proposem una sèrie de recursos interactius amb els quals podràs aprofundir en l’immens oceà del coneixement sobre l’aigua.

El Quiz de L’Efecte Blau

El Quiz de L’Efecte Blau

Hi ha molt sobre l’aigua que encara no saps... descobreix-ho!
Veure més

Recursos pedagògics sobre l'aigua per practicar a classe

Si formes part del col·lectiu de formació del Cicle de Primària d’una escola, L’Efecte Blau posa al teu abast un recull de recursos pedagògics que et permetran sensibilitzar l’alumnat vers la importància de l’aigua i la conscienciació mediambiental. Aquí trobaràs dinàmiques d’allò més diverses per fer a classe o al pati, amb les quals els més petits i petites aprendran mentre es diverteixen.

Com es forma la pluja?

Com es forma la pluja?

Demostra als nens i les nenes com canvia d’estat l’aigua i com es forma la pluja amb un experiment molt senzill, i introdueix-los a l’apassionant cicle de l’aigua de manera empírica.
Veure més

Kahoot! de l'aigua

Kahoot! de l'aigua

Joc de preguntes i respostes perquè puguin competir tots alhora a classe, amb el mòbil o l’ordinador. La puntuació és la suma d'encerts/errors i del temps de resposta (a menor temps, més puntuació). Després de cada pregunta es veu el rànquing dels participants.
Veure més

Sessions personalitzades: AQUALOGIA

L’Escola de l’Aigua és la institució creada per Suez per compartir i transferir coneixement en matèria d’aigua i medi ambient. La seva activitat s’adreça tant a la formació per a empreses, administracions i professionals del món de l’aigua com a la ciutadania en general a través de campanyes de sensibilització. En l’àmbit escolar, el programa Aqualogia permet impartir sessions personalitzades per primària.

Aqualogia

Aqualogia

Activitats, experiments i molt més per la teva escola!
Veure més